Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyerekkel az élet

A szülés és ami utána jön...

Friss topikok

  • Juttino: Szia! Mi újság nálatok? Voltatok gasztrón? Mi járunk természetgyógyászhoz, ami nem egyszerű, de mi... (2011.12.10. 22:59) Gripe water - a csodaszer?
  • Nz: @ivett1976: nálunk sajnos a párom nem pártolja ezt :S (2011.11.01. 18:53) Alvásproblémák
  • Nz: @Noematska: köszönjük a kedves sorokat. Az orvos azt mondta, hogy ez természetes a babáknál, és mi... (2011.07.21. 11:40) @*** elegem van

Linkblog

Szex szülés után

2011.06.06. 10:01 - Nz

Címkék: szex hasfájás gátmetszés szex szülés után

Több ismerős mondta, hogy készüljek fel rá, a szex a szülés után elég kemény, főleg, ha gátmetszés is történt. Teljesen olyan, mint első alkalommal, a szüzesség elvesztésekor.

Bevallom őszintén izgultam emiatt, mert nekem az első alkalom eléggé fájt, és elég sokáig tartott, amíg eljutottam oda, hogy élvezni tudjam a szexet.

A szülés utáni napok tényleg kemények, szerintem gondolni sem lehet a szexre, mert az ember minden energiáját leszívja a megérkezett kis jövevényről való gondoskodás. Szoptatás, büfiztetés, pelusozás, fejés, mosás, vasalás, szaros ruhák foltalanítása, sírás okainak kitalálása, minden hirtelen-kiderül-hogy-mi-kell-még dolgok beszerzése stb. stb. Arról nem is beszélve, hogy az elején az ember lánya elég rendesen vérzik (legalábbis nekem jó pár hétig sikerült), ami kicsit el is veszi a kedvét a dologtól, arról nem is beszélve, hogy néha a vécéről nem tudtam felállni egy-egy pisilés után. A szoptatás elég keményen igénybe veszi a hasat, később az alhasat, ezért is mondják, hogy méhösszehúzó hatása van, ami tényleg jó, mert két héttel a szülés után már alig volt hasam, de azért az első pár alkalommal hozzá kell szokni ehhez az érzéshez.

Elméletileg 6 héttel a szülés után lehet először próbálkozni, addig nem javasolják. Khm, na, hogy is mondjam, féltem a dologtól, mint a tűztől. Persze mondták, hogy érdemes síkosítót használni, és hosszan elhúzni az előjátékot, de nekünk a babánk hasfájóssága miatt arra nem volt időnk, hogy 5-10 percig nyugodtan beszélgessünk... Így kértem, hogy várjuk meg a 6. hetes orvosi vizsgálatot, ami ugyebár már a hetedik héten történt. A doki mindent rendben talált, de ekkor a párom már átlendülhetett a holtponton, és ezután két hét eltelt anélkül, hogy akár beszéltünk volna a szeretkezés lehetőségéről. Igaz, erre az időszakra tehető az is, hogy szembesültünk a babánk egész nap taró hasfájósságával. Minden nap mindketten iszonyatosan kimerültek voltunk, tele jószándékű ismerősökkel, és az ő kinyilatkoztatott tanácsaikkal.

De aztán csak eljött a nap, amikor elindultunk egymás felé. Nekem nem volt gátmetszésem, de a szülés utáni első közösülés tényleg elég fájdalmas. Lehet, hogy még nyújtani kellett volna az előjátékot, nem tagadom, de be kellett vetnünk a zselét, és így is teljesen más volt a szeretkezés, mint korábban. A következő alkalom már egy fokkal jobb volt, majd az azt követő is, és pár alkalom után (hónapok teltek el, de a baba és a kimerültség miatt egyelőre ritkán tudjuk gyakorolni a dolgokat :-) tehát pár alkalom után eljött az a nap is, amikor végre nagyon jó volt, úgy éreztem még jobb is, mint korábban. Olyan, mintha több pózt tudnék élvezni, de majd meglátjuk. Lehet, ez egy kivételes alkalom volt. A picur sem sírt, és jobban egymásra tudtunk koncentrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekkelazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr22934575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása